Συνεχίζοντας την περιήγηση στο mydimosio.gr, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση cookies.

Αξιωματικοί και αστυνομικοί καταγγέλλουν "βολέματα" και η υπουργός δεν βλέπει κανένα ρουσφέτι

«Το κράτος δεν μπορεί να παραλύει, να σταματά και να λειτουργεί» απαντά η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη στις καταγγελίες των ομοσπονδιών αξιωματικών και αστυνομικών υπαλλήλων κατά του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και της κυβέρνησης  για τακτοποίηση των «δικών τους παιδιών».

Οι καταγγελίες έγιναν με αφορμή την απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. να ορίσει τη συνεδρίαση του Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών, για το προσεχές Σάββατο, λίγες ώρες πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν κάνουν λόγο για «ανηθικότητα και παρανομία» και τονίζουν ότι «δεν θα γίνουμε συναυτουργοί της παρανομίας και της εξυπηρέτησης των «ημετέρων» με μια Ηγεσία, η οποία απέδειξε με τη στάση της, όχι μόνο τώρα αλλά πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ότι μόνο της μέλημα είναι η τακτοποίηση των «δικών τους παιδιών» και είναι ανεπαρκής για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων».

«Να μη ρίχνουν λάσπη στην ΕΛ.ΑΣ.»

Η κ. Γεροβασίλη πάντως δεν βλέπει κανένα ρουσφέτι πίσω τη συνεδρίαση του Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών και ζητά «να μη ρίχνουν λάσπη στην ΕΛ.ΑΣ. και τον αστυνομικό που δίνει μάχη στο δρόμο».

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς;

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι; Θέλετε να προσθέσουμε κάποια υπηρεσία;
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα ανταποκριθούμε άμεσα.

          

          

Αναζήτηση