Ελεύθερη και πάλι η οδός Ευαγγελιστρίας

0

Πριν από λίγες μέρες, στις 30 Ιουλίου, είχαμε αναφερθεί στην “τιμωρία” των καταστημάτων της οδού Ευαγγελιστρίας μέσα από αυτή τη στήλη: Μην «πυροβολείτε» άλλο τα καταστήματα του κέντρου! Φαίνεται ότι η διαμαρτυρία μας έπιασε τόπο!

Στο προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφερθεί στην “καταδίκη” των καταστημάτων της περιοχής να υπολειτουργούν λόγω έργων που αποφασίστηκαν μέσα στην τουριστική περίοδο. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, είχαμε γράψει:

Σε μια εποχή όπου εν μέσω τουριστικης αιχμής, καθημερινά χιλιάδες τουρίστες περνάνε και αφήνουν το πολύτιμο συνάλλαγμα στα δεκάδες καταστήματα της περιοχής, 30 περίπου επιχειρήσεις είναι ‘τιμωρημένες’ όχι από κάποια αστοχία δική τους ή επειδή το μαγαζί τους δεν είναι τόσο καλό. Είναι καταδικασμένες γιατί αυτό το καλοκαίρι κάποιος /οι «εγκέφαλοι» του Δήμου Αθηναίων αποφάσισαν μια σειρά έργων βελτίωσης και πεζοδρόμησης να τα εκτελέσουν μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Εκτελώντας κυριολεκτικά τους επιχειρηματίες αλλά και τους υπαλλήλους που δουλεύουν εκεί. 

Φαίνεται όμως ότι η διαμαρτυρία μας έπιασε τόπο και τα έργα τελείωσαν αρκετά γρήγορα ώστε να παραδοθεί και πάλι ο δρόμος στην κανονική κυκλοφορία και να “αναπνεύσουν” οι καταστηματάρχες έστω και στο τέλος της τουριστικής περιόδου.