Το «γεφύρι»… της Ευαγγελίστριας (βοήθειά μας)!

4

Η παράνοια  του Ελληνικού δημοσίου θα ήταν κανονικά ο τίτλος. Όμως,όπως λέει και το γνωστό δημοτικό τραγούδι , 45 μάστορες και 60 μαθητάδες ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν!

Πριν ενάμιση μήνα το MyDimosio είχε αναδείξει την ανόητη ενέργεια κάποιων υπευθύνων να υλοποιήσουν τα έργα ανάπλασης μεσούσης της τουριστικής περιόδου. Σταθήκαμε ιδιαίτερα στα πόσα προβλήματα δημιουργούσε στα καταστήματα της περιοχής, οδηγώντας τα σε οικονομικό μαρασμό: https://mydimosio.gr/aytopsia/min-quot-pyrovoleite-quot-allo-ta-katastimata-kentroy/

Χαρήκαμε και εκπλαγήκαμε θετικά όταν πριν λίγες ημέρες σας δείξαμε ότι το μαρτύριο έλαβε τέλος: https://mydimosio.gr/aytopsia/eleytheri-pali-odos-eyaggelistrias/

Όμως σήμερα μία νέα, δυσάρεστη αυτή την φορά έκπληξη μας περίμενε.

Η ‘ανάπλαση ξαναχτύπησε’. Ο δρόμος ξανάκλεισε -για την ακρίβεια χωράει να περάσει μισός άνθρωπος σκαρφαλώνοντας, όπως φαίνεται καθαρά  στην σχετική φωτογραφία.

Τι φταίει τελικά; Το αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο που εφευρίσκει τρόπους να ξανά φτιάχνει τα φτιαγμένα, η ανυπαρξία συντονισμού και ελέγχου; Ότι και αν φταίει η κατάσταση αυτή είναι σκανδαλώδης. Η νέα δημοτική αρχή, που μόλις ανέλαβε θα πρέπει να δει το θέμα. 

Το MyDimosio θα το ψάξει σε βάθος πάντως και θα επανέλθει…