12ο Φεστιβάλ & Συνέδριο, Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας

0

Παρασκευή 3, Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας | 4 & 5 Δεκεμβρίου το 12ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, το πρόγραμμα, live μετάδοση

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας που προσδιορίζονται από το ΦΕΚ 4054/04.9.2021 που αφορά στη λειτουργία των συνεδρίων/εμπορικών εκθέσεων και επιτρέπει την είσοδο στο φεστιβάλ μόνο σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Στο Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν μέλια και μελισσοκομικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών καθώς και παραδοσιακές συνταγές με μέλι. Δε θα γίνονται λιανικές πωλήσεις προϊόντων.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα. Αποτελεί τον τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας και έναν άριστο τρόπος για την προβολή του Ελληνικού μελιού τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό, που κατακλύζουν κάθε χρόνο τους χώρους της έκθεσης.

Ψήφος εμπιστοσύνης στο Φεστιβάλ από τους καταναλωτές και τους μελισσοκόμους.

Στόχος και του 12ου Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Η έκθεση του 2021

Η Έκθεση που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τον τόπο συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης όλων των εμπλεκόμενων στον μελισσοκομικό τομέα και όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον τομέα της παραγωγής, των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών, της νέας νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης, της υγιεινής και της ασφάλειας του μελιού και των λοιπών προϊόντων κυψέλης θα καλύψει σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες των επιχειρηματιών του χώρου καθώς είναι ο ιδανικός τόπος προβολής προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών του Μελιού και των Προϊόντων του.

Ωράριο λειτουργίας Φεστιβάλ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021: 16:00 – 21:00

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021: 10:00 – 21:00

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021: 10:00 – 21:00

 

Το 12ο συνέδριο, τα θέματα, live μετάδοση

Παρακολουθήστε το 12ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας στο

www.greekhoneyfestival.gr

 

Το πρόγραμμα:

 

 

Παρακολουθήστε το 12ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας μέσω του καναλιού youtube του ΕΟΣΣ.

 

Σάββατο 4/12 Πρωινή Συνεδρία:

 

Σάββατο 4/12 Απογευματινή Συνεδρία:

 

Κυριακή 4/12 Πρωινή Συνεδρία: