ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι οι Τούρκοι οργάνωσαν τους μετανάστες

0

Ένα αποκαλυπτικό tweet έφερε στην επιφάνεια το mydimosio.gr . Ο εν ονόματι κύριος Dr Yüksel Hos ακαδημαϊκος (καθηγητής πολιτικών επιστημών) ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter χάρτη όπου δείχνει το σημείο που πρέπει να συγκεντρωθούν οι μετανάστες Σύριοι και Αφγανοί (τους οποίους κατονομάζει αδέρφια του).

Το παράδοξον και ανησυχητικό της υπόθεσης είναι πως αναφέρει ότι, αυτό το σημείο είναι το πιο “αδύναμο” και εύκολο σε πρόσβαση στα σύνορα.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέρτησε, μαζί με το προκλητικό κείμενο.

Ο κύριος αυτός όμως, φαίνεται πως έχει παρελθόν με το συγκεκριμένο θέμα.

Ας δούμε άλλη μια δημοσίευση του το Νοέμβριο του 2018.

Αυτό που αναφέρει είναι ότι τα έθνη μεταξύ τους είναι διαφορετικά. Η Ελλάδα για παράδειγμα θεωρείται κοινώς ότι έχει ομοιογένεια, κάτι το οποίο όμως δεν ισχύει, γιατί η Ελλάδα είναι μια μηχανή αφομοίωσης πληθυσμών που προσπαθεί να τους διαλύσει ώστε να μην αφανιστεί η Ορθοδοξία.

Μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο επικίνδυνοι είναι οι άνθρωποι και ειδικά όταν βαυκαλίζουν το λαό με αυτό τον τρόπο. Η προπαγάνδα είναι ένα παιχνίδι το οποίο το χειρίζονται πολύ εύκολα.

  • Σε αυτό το σημείο παραθέτουμε άλλες 2 φωτογράφιες όπου η εικόνα μιλάει απο μόνη της.
  •   Σε λιγότερο απο 1 χρόνο η Ελλάδα θα έχει μεταμορφωθεί σε Μ.Ανατολή αναφέρει, αφού υπάρχουν 4 εκατομμύρια άνθρωποι συνολικά που θα στείλουμε. Χθες ήρθαν 18.000 και σήμερα 25.000 άνθρωποι.

Στην άλλη φωτογραφία εξαπολύει    επίθεση στην κυβέρνηση της Ελλάδας, αναφερόμενος σε περιστατικά βίας κατα των μεταναστών, τονίζοντας πως η Ελληνική κυβέρνηση “σκοτώνει” την ανθρωπότητα και “βάφει” με αίμα τα σύνορα.

Η προπαγάνδα και ο εκβιασμός έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Παρακαλούμε, ψυχραιμία στα σχόλια.