Έγκλημα στο Αιγάλεω | Με ματωμένα ρούχα εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ο 19χρονος μητροκτόνος

ÓÅ ÂÉÍÔÅÏ ÔÏ ÌÇÍÕÌÁ ÐÏÕ ÁÊÏÕÃÅÔÁÉ ÁÐÏ ÔÁ ÐÅÑÉÐÏËÉÊÁ ÔÇÓ ÁÓÔÕÍÏÌÉÁÓ ÃÉÁ ÔÉÓ ÓÕÍÁÈÑÏÉÓÅÉÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI
0

Με μία ματωμένη μπλούζα εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ ο 19χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τις Αρχές είναι αυτός που σκότωσε τη μητέρα του πριν από δύο ημέρες στο Αιγάλεω.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν ήξερε ότι η μητέρα του πέθανε και δύο ημέρες τώρα πίστευε ότι απλώς την είχε τραυματίσει σοβαρά.

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και έχουν πάρει δείγματα DNA από τη ματωμένη μπλούζα, για να πιστοποιηθεί και εργαστηριακά ότι πρόκειται για τον δράστη.

Όπως είπε ο 19χρονος στους αστυνομικούς, οι καβγάδες του με τη μητέρα του ήταν συχνοί, καθώς είχε παράπονα ότι ήταν το μοναδικό από τα πέντε παιδιά που είχε μεγαλώσει μακριά της. Πίσω από τη δολοφονία της 54χρονης γυναίκας αποκαλύφθηκε ένα οικογενειακό δράμα, καθώς ο 19χρονος γιος της και δράστης είχε μεγαλώσει εννέα χρόνια σε ένα ίδρυμα στέγης ανηλίκων αρρένων, μακριά από την οικογένειά του, ενώ οι τσακωμοί με αφορμή οικονομικά θέματα ήταν συχνοί.

Η γυναίκα ζούσε με μία αναπηρική σύνταξη και με τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της στο διαμέρισμα στο Αιγάλεω, όπου έγινε και το έγκλημα.

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πού βρισκόταν το τελευταίο 48ωρο και έδειξε να καταρρέει, όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι η μητέρα του είναι νεκρή και όχι τραυματισμένη.

Αυτή την ώρα συντάσσεται δικογραφία σε βάρος του, ενώ οι αστυνομικοί είναι σε επαφή με τις δικαστικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν η γυναίκα εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη από πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό, μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

 

Τρία βαθιά τραύματα με μαχαίρι εντόπισε ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης μητέρας εντόπισε βαθιά τραύματα από μαχαιριές στο λαιμό και το στήθος της.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο ιατροδικαστής που μόλις ολοκλήρωσε την νεκροψία, από την πρώτη εικόνα διαπιστώνει τουλάχιστον τρία βαθιά τραύματα στο στέρνο και το λαιμό. Αύριο το πρωί από τη νεκροτομή θα έχει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το μαχαίρι του εγκλήματος δίπλα στη σορό και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα οικιακό μαχαίρι.

Ο γιος του θύματος που μεταφέρθηκε για κατάθεση στην αστυνομία είπε ότι το πρωί που έφυγε από το σπίτι είχε μείνει πίσω ο αδελφός του -τον αναζητεί η αστυνομία- μαζί με την μητέρα του.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

φωτο: αρχείο