ΕΛ.ΑΣ. | Στη δημοσιότητα φωτο του 34χρονου προπονητή τένις που αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριες

0

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες και στοιχεία του 34χρονου προπονητή τένις που κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του, διατηρώντας ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον: Δερβένη Χρήστο του Πέτρου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα την 3-10-1987.

Ο προπονητής έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε ο 35χρονος δάσκαλος του τένις που φέρεται ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριες του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» των αρχών του τελευταίους μήνες, ενώ τελικά κατέληξαν στις καταθέσεις μίας 16χρονης και μιας 20χρονης, οι οποίες κατέθεσαν όλα όσα έζησαν δίπλα του.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης-σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.-για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ΄ εξακολούθηση. Ο προπονητής συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και παραπέμθηκε στον 8ο τακτικό ανακριτή.