Ελπίδα Νίνου: Ποια είναι η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη;

0

Στο «σκοτάδι» παραμένει τόσο καιρό η σύζητος του Πέτρου Φιλιππόδη, Ελπίδα Νίνου, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες από γνωστές και μη ηθοποιούς σε βάρος του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατηγορούν τον πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη και θιασάρχη για σεξουαλική παρενόχληση, έχοντας δώσει, μάλιστα, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στις καταγγελίες τους για τον τρόπο με τον οποίο, όπως ισχυρίζονται, συμπεριφέρθηκε σε καθεμιά από αυτές.

Για την ώρα παραμένει άγνωστος ο ακριβής αριθμός των καταγγελιών που έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ εναντίον του ηθοποιού, πληροφορίες λένε πως φτάνουν τις 100!

Μεταξύ αυτών ενδέχεται να βρίσκεται και η ηθοποιός με τα αρχικά Α.Γ., η οποία υποστήριξε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι το 2014 ο Πέτρος Φιλιππίδης την παγίδευσε μέσα στο αυτοκίνητό του και αυνανίστηκε μπροστά της, ενώ, μόλις εκείνη άρχισε να φωνάζει και να χτυπιέται, την πέταξε έξω από το όχημα, λέγοντάς της: «Αντε γ…, που θες και ρόλο!»

Σε κάθε περίπτωση, ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο σχεδόν δεν έχει μετακινηθεί από την κατοικία του στο Ψυχικό, θα κληθεί να απαντήσει ξεχωριστά σε καθεμιά από τις καταγγελίες.

Μέχρι στιγμής πάντως παραμένει άγνωστο ποιοι θα είναι αυτοί οι άνθρωποι και τι θα πουν προς υπεράσπιση του πρωταγωνιστή έπειτα από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πάντως, στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκονται η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου και ο γιος του Δημήτρης.

Η σύζυγος του μάλιστα δεν είναι ηθοποιός, αλλά ανήκει και εκείνη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς είναι χορογράφος-χορεύτρια.

Η Ελπίδα Νίνου δεν έχει κάνει καμία δήλωση μέχρι στιγμής για τις καταγγελίες, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ στα media.

Ωστόσο σε σπάνιες συνεντεύξεις της έχει μιλήσει με τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της.

Η γνωριμία με τον Φιλιππίδη

Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξη της στο «People» για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Ο Πέτρος εμφανίστηκε, νεαρός ηθοποιός τότε, όταν δουλεύαμε μαζί στο θέατρο Παρκ. Εγώ χόρευα με τον Φωκά Ευαγγελινό και ήμουν στη φάση που σκεφτόμουν, επιτέλους, να νοικιάσω το δικό μου σπίτι, να φύγω από το πατρικό μου. Είκοσι χρόνια πριν. Με προσέγγισε εκείνος, εγώ στα ντροπαλά μου για ακόμη μία φορά. Ήταν πολύ αυθόρμητος, ό,τι είχε στο κεφάλι του το έλεγε. Και με ασυγκράτητο χιούμορ. Στο φλερτ δεν έπεσα εύκολα, με κυνήγησε πολύ. Όχι επειδή δεν μου άρεσε, αλλά επειδή εκείνη την περίοδο είχα στοχοπροσήλωση με τη δουλειά.

Ήμουν διστακτική, γνωρίζοντας ότι, αν έμπαινε κάτι δυνατό στη ζωή μου, θα έχανα τον στόχο μου. Ο Πέτρος, όμως, είναι οδοστρωτήρας.Ενέδωσα και ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου, λόγω του αυθορμητισμού, του ταλέντου και της εξυπνάδας του. Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε ο γάμος. Οι γονείς μου, όταν ήρθε να με πάρει πρώτη φορά από το σπίτι, το μόνο που ρώτησαν ήταν αν είμαι καλά κι ερωτευμένη».