Γιώργος Μπαντής, πρόεδρος ΠΣΑΠ | «Τρεις ΠΑΕ χρωστούσαν χρήματα στον Νίκο Τσουμάνη»

0

Αποκαλυπτικός αναφορικά με τις ομάδες που χρωστούσαν χρήματα στον Νίκο Τσουμάνη ήταν ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός, στις 5 Οκτωβρίου, μέσα στο αυτοκίνητό του και δεμένος με tire up. Το όχημά του ήταν σταθμευμένο στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για την υπόθεση θανάτου του ο οποίος προήλθε από περίδεση τραχήλου με τρεις βρόγχους, καθένας από τους οποίους είχε δημιουργηθεί από ταινίες tire up.

Εδώ και εδώ το ρεπορτάζ.

«Στο αρχείο του Νίκου υπήρχαν τρεις ομάδες που του χρωστούσαν χρήματα και δεν τα είχε πάρει καθώς οι ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές ΑΦΜ ή πτώχευσαν. Καλό θα είναι να μην αναφέρουμε ποιες είναι. Όλοι πάνω κάτω γνωρίζετε…», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαντής στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο Metropolis 95.5.

Ακολουθεί αρχείο με τη συνέντευξη:

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Super League 2 & Football League, μέσω της ΚΕΠ, 83 πρώην ποδοσφαιριστές που παραμένουν απλήρωτοι, προτείνουν νομοθετική ρύθμιση στην κυβέρνηση.