Η Γκαγκάκη υπό παραίτηση, οι χορηγοί εγκαταλείπουν, ο ντόρος συνεχίζεται

0

Στη διάθεση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη έχει θέσει την παραίτησή της η Κατερίνα Γκαγκάκη και συγκεκριμένα από τη θέση της προέδρου του οργανισμού “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων.

Την αποπομπή της Κατερίνας Γκαγκάκη είχε ζητήσει από τον δήμαρχο Αθηναίων ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», Παύλος Γερουλάνος, όπως γράψαμε χθες.

Η παρουσιάστρια και μέλος του πάνελ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, μετά τον θόρυβο που ξέσπασε για τη στάση που κράτησαν στην υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης κατά της φοιτήτριας στο ΑΠΘ, φέρεται να επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αθηναίων, προκειμένου να του υποβάλει την παραίτηση της.

Δεν αποκλείεται – σύμφωνα με άλλες πηγές, να μην έκανε δεκτή την παραίτησή της για να μη φανεί ότι λειτουργεί υπό την πίεση των εξελίξεων και των δημοσιευμάτων που ζητούν την καρατόμηση της.

Ανεξάρτητα όμως από τη μικροπολιτική προσέγγιση του θέματος, είναι γεγονός ότι αν η Γκαγκάκη επιμείνει στην παραίτησή της (από την Τεχνόπολη), θα εκτονωνόταν η κατάσταση τόσο για την ίδια, όσο και για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η ζημιά για τους ίδιους έχει ήδη γίνει και αναφερόμαστε και στην οικονομική.

Οι χορηγοί και συγκεκριμένα δύο μεγάλες εταιρείες (η μία μάλιστα πολύ γνωστή πολυεθνική) ενημέρωσαν τη διοίκηση του ΣΚΑΪ ότι αποσύρουν τις διαφημίσεις των προϊόντων τους από την εκπομπή του κ. Λιάγκα.