Κινηματογραφική ληστεία στο σπίτι πασίγνωστης τραγουδίστριας

0

Στιγμές τρόμου εζησε πασίγνωστη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν της επιτέθηκαν 4 επίδοξοι κουκουλοφόροι έξω από το σπίτι της στη Νέα Ερυθραία.

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην Καίτη Γαρμπή η οποία δέχθηκε επίθεση υπό την απειλή όπλου την ώρα που πήγαινε να εισέλθει στο σπίτι της.

Το συμβάν πραγματοποιήθηκε ξημερώματα του Σαββάτου γύρω στις 5 κατά την επιστροφή της τραγουδίστριας στο σπίτι της από το κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη στάθμευση του αυτοκινήτου της, την πλησίασαν 2 κουκουλοφοόροι οι οποίοι με την απειλή όπλου την ανάγκασαν να εισέλθουν στο εσωτερικό του σπιτιού την ίδια στιγμή που ο σύζυγος της τραγουδίστριας Διονύσης Σχοινάς κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο.

 

Ο ίδιος ακούγοντας τις φωνές που προέρχονταν από την είσοδο του σπιτιού κατέβηκε έντρομος και αντίκρισε τους 4 κουκουλοφόρους οι οποίοι τον έδεσαν και με την απειλή όπλου απαίτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από όπου αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό και άλλα κοσμήματα.

 

Συγκεκριμένα του είπαν «αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι».