Κοινωνικό τιμολόγιο: Παράταση για την υποβολή των αιτήσεων

6

Έως τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για όσους θέλουν να υποβάλλουν αίτηση εκ νέου υπαγωγής στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) ηλεκτρικής ενέργειας, που παρέχουν όλοι οι προμηθευτές.

Η παράταση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ελήφθη με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεράσιμου Θωμά. Κρίθηκε επιβεβλημένη για να ενημερωθεί η βάση δεδομένων που τηρείται από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ με τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων του έτους 2018. Επίσης για να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες από την αρχικά περιορισμένη περίοδο υποβολής αιτήσεων που είχε οριστεί.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://www.idika.gr/kot/ και μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2019 θα ενημερωθούν για την εκ νέου ένταξή τους ή όχι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει
6 Σχόλια
 1. Ζωή Αδάμου λέει

  Άντε πάλι τα ίδια…. αυτή η εταιρία δεν σώζεται με τίποτα

 2. Βασίλης Παπαδόπουλος λέει

  Θα ήταν επίσης πολύ δίκαιο να εφαρμοσουν τις 120 δόσεις για το οικιακό ρεύμα, οπως γίνεται και με τα υπόλοιπα χρεη. Δεν ειναι δυνατόν να σου ζητούν προκαταβολή το 30% για να μπεις σε διακανονισμό. Αν είχαμε τέτοιο ποσόν διαθέσιμο, πιθανότατα δεν θα είχαν κοκκινίσει και οι λογαριασμοί μας.

 3. Νέλλη Καρυπίδου λέει

  Με τις ΔΕΚΟ το γίνεται; σφυρίζουν αδιαφορα; Εκεί κρύβεται όλη η λεηλασία του ηλεκτρικού ρεύματος και την πληρώνουν οι αδύναμοι πολίτες

 4. Μένιος Φ. λέει

  Επιτέλους, ας βρεθεί μια ομάδα χαρισματικών ατομων, για να αναλάβουν να εξετάσουν με σοβαρότητα την κάθε περίπτωση. Να μπορέσουν να ξεσκαρτάρουν τους απατεώνες.

 5. Χαρά Α. λέει

  Tα κριτήρια μέχρι σήμερα είχαν ισχυρό ταξικό πρόσημο, κι άφηναν απέξω μια σειρά κατατρεγμένων νοικοκυριών, για τετραγωνικά ακίνητης περιουσίας.

 6. Αντώνης Ριζάς λέει

  Όσοι προλάβετε τον Κύριο βλέπετε. Δώσε καο σε μενα μπάρμπα. Το ιδιο μπάχαλο θα συνεχιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.