Η Μαίρη Λίντα, το Γηροκομείο Αθηνών, τα υπέρογκα χρέη και η ΔΕΗ

0

Με παρέμβαση του προέδρου της ΔΕΗ κ. Γιώργου Στάσση, ανεστάλη η διαδικασία διακοπής της παροχής ρεύματος προς το Γηροκομείο Αθηνών, η οποία είχε ξεκινήσει λόγω των υπέρογκων οφειλών του ιδρύματος.

Οι συγκεκριμένες οφειλές ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετούνται εδώ και πέντε χρόνια.  Ήδη από το 2018, η προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΗ, υπό τον κ. Μανόλη Παναγιωτάκη, είχε καταθέσει αγωγή.

Η ΔΕΗ απευθύνει εκ νέου πρόσκληση προς τη διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών ώστε να προχωρήσουν σε έναν νέο, ρεαλιστικό διακανονισμό της οφειλής, ο οποίος θα λαμβάνει υπόψιν του το κοινωνικό έργο που επιτελεί το ίδρυμα, αλλά και τις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μιας εισηγμένης εταιρείας έναντι των μετόχων της και των καταναλωτών.

Πάλι καλά που βγήκε μπροστά η βετεράνος τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα, και μίλησε με αποτέλεσμα να βρεθεί μία πρόχειρη λύση και να δοθεί παράταση.

Οι υπεύθυνοι του Γηροκομείου τι κάνουν; Άραγε;

«Θα είναι μεγάλη ντροπή και αμαρτία αν κόψουν το ρεύμα στο Γηροκομείο Αθηνών. Τόσοι υπερήλικοι άνθρωποι τι θα γίνουν; Πώς θα αντέξουν το κρύο; Εγώ ήρθα και μένω οικειοθελώς στο Γηροκομείο Αθηνών. Έχω δικό μου σπίτι. Οι υπόλοιποι συνάνθρωποι μας, όμως, τι θα απογίνουν; Όλοι εμείς που ζούμε εδώ, το νιώθουμε σπίτι μας. Είναι μία εξαιρετική εστία γεμάτη αγάπη και θαλπωρή. Είναι απαράδεκτο να κοπεί το ρεύμα», είπε χαρακτηριστικά η καλλιτέχνις και από ότι φαίνεται εισακούστηκε στα γραφεία της…. Χαλκοκονδύλη.