Σοκάρει και προβληματίζει το «παιχνίδι πνιγμού» που καταγράφηκε δύο φορές σε σχολείο (video)

0

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από δεύτερο κρούσμα με «παιχνίδι πνιγμού», που συνέβη στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι.

Μόλις λίγες ώρες έπειτα από την γνωστοποίηση της είδησης ότι η ζωή ενός 12χρονου αγοριού τέθηκε σε κίνδυνο, όταν έπαιξε αυτό το επικίνδυνο «παιχνίδι», δημοσιεύτηκε στα social media ένα βίντεο όπου φαίνεται μία μαθήτρια του ίδιου Γυμνασίου στο Λουτράκι να κρατάει την αναπνοή της. Στη συνέχεια, η ανήλικη χάνει τις αισθήσεις της και δύο αγόρια που βρίσκονται δίπλα της την συγκρατούν, ώστε να μην πέσει στο έδαφος. Κάτω από την ανάρτηση έχουν σχολιάσει πολλοί συνομήλικοι του κοριτσιού, που έχουν παίξει το συγκεκριμένο «παιχνίδι».

Το βίντεο ντοκουμέντο δημοσίευσε το OPEN. Εκπαιδευτικός, μάλιστα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό υποστήριξε ότι πριν από λίγες ημέρες ένας ακόμη μαθητής της Β’ Γυμνασίου έκανε κι αυτός το «παιχνίδι πνιγμού». Κράτησε την αναπνοή του, έχασε για κάποια δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες, να σπάσει αρκετά από τα δόντια του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ακόμη και μαθητές Δημοτικού κάνουν το ίδιο «παιχνίδι».