Τα μοντέλα του GNTM γύριζαν με μαγιό όλη την Αθήνα και η Τροχαία δεν ενημερώθηκε (video)

0
Δεν άργησε η πρώτη καταγγελία, όσον αφορά την ασφάλεια, για γύρισμα σε εξωτερικό χώρο από την παραγωγή του ριάλιτι Μόδας, του πασίγνωστου GNTM, με παρουσιαστές την Β. Καγιά, την Η. Παπαγεωργίου, τον Δ. Μπράτη, τον Δ. Σκουλό και άλλες κυρίες του χώρου.
Μία φωτογράφιση επί… τροχών, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού, έφερε τις καταγγελίες. Για όσους δεν το είδαν (σ.σ. νομίζουμε ότι η μισή Αθήνα είδε τα μοντέλα να… δροσίζονται καθ΄οδόν για Κηφισίας, Βασιλίσσης Σοφίας, μέχρι και η Βουλή.
Πάντως, ήταν πρωτοποριακό, έξυπνο κόνσεπτ, και όλα κύλησαν ομαλά.
Το κόνσεπτ και το μήνυμα
«Αγάπησε το σώμα σου όπως είναι». Αυτό ήταν το μήνυμα που έπρεπε να περάσουν τα μοντέλα του GNTM 2 στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης. Τα κορίτσια έπρεπε, να ποζάρουν πάνω σε κινούμενη πλατφόρμα στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, «απολαμβάνοντας» ένα ντους σε κοινή θέα.
H MKO «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» καταγγέλλει ότι η φωτογράφιση θα μπορούσε να προκαλέσει τροχαίο.
Μάλιστα, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» προσέφυγε το πρωί της Πέμπτης στο ΕΣΡ. Ο λόγος ήταν ότι η παραγωγή δεν είχε εξασφαλίσει άδεια από την Τροχαία, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.
«Τη 19η/9/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι “GNTM” στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα, με εσώρουχα, και όχι μαγιό, να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοιχτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών», αναφέρεται στην καταγγελία.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προβολής του συγκεκριμένου επεισοδίου, οι κριτές ανέφεραν δημόσια ότι έχουν λάβει άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, τους ανθρώπους των οποίων ευχαρίστησαν για τη διευκόλυνση που τους παρείχαν.
Από την Τροχαία;
Παράλειψη;

Πάντως στα πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα η… έλλειψη προσοχής διερχόμενων οδηγών οι οποίοι -στην πλειοψηφία τους- χαιρετούσαν, ενώ κάποιοι άλλοι αποτύπωναν τη στιγμή στο κινητό τους…