Θύμα ξυλοδαρμού σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη

0

Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε στον σταθμό του μετρό στο Χαλάνδρι νωρίς το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Αναστασάκος, πρώην επικεφαλής της εταιρείας μετρήσεων τηλεθέασης AGΒ και σύμβουλος για θέματα αθλητικής ασφάλειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύμβουλος του υπουργού έφυγε από το γραφείο του στο υπουργείο και με το μετρό πήγε στον σταθμό του Χαλανδρίου όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Όταν πήγε στο παρκινγκ δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Στη συνέχεια αποχώρησαν.

Ο Γιάννης Αναστασάκος φέρει μώλωπες και ένα κάταγμα στο χέρι. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες από όπου στη συνέχεια αναχώρησε για το σπίτι του.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια τα οποία προκάλεσαν αυτόν τον ξυλοδαρμό, αν πρόκειται δηλαδή για προσωπική υπόθεση, ή αν έχει να κάνει με το γεγονός ότι συνεργάζεται με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία.