Μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών σε ΚΕΠ λόγω έλλειψης προσωπικού

0

Αρκετές είναι οι καταγγελίες των πολιτών το τελευταίο διάστημα για έλλειψη προσωπικού σε ΚΕΠ και άλλες δημόσιες υπηρεσίες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ατελείωτες ουρές.

Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα σε κεντρικότατο ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων από τα 8 γραφεία συναλλαγών βρίσκονταν σε λειτουργία μόνο τα 4.

Οι εργαζόμενοι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν στο συντομότερο χρόνο όλοι οι πολίτες αλλά οι πολίτες εξοργίζονται ιδιαιτέρως όταν είναι μεγάλοι οι χρόνοι αναμονής.

Δεν έλειπε όμως μόνο αυτό, καθώς παρατηρήθηκε απαράδεκτη συμπεριφορά σε ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο χώρο, η οποία εξέφρασε ένσταση σε κάτι που της είπε ο υπάλληλος που την εξυπηρέτησε. ‘Οταν εκείνη ανέφερε ότι της είπαν από άλλη υπηρεσία ότι γίνεται αυτό που ήθελε τότε εκείνος της απάντησε “Να πάτε σε αυτόν τον βλάκα που σας είπε ότι γίνεται να το κάνετε”. Στη συνέχεια εκείνη κατάλαβε ότι έκανε λάθος και ο υπάλληλος της ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που της μίλησε.

Ελπίζουμε να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση με την πλατφόρμα Ερμής που θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να εκδώσουν από μόνοι τους ορισμένα πιστοποιητικά αποφορτίζοντας έτσι σημαντικό μέρος της δουλειάς που γίνονται στσ ΚΕΠ.