Ο… Πολάκης έβγαλε στη… σέντρα ανεμβολίαστους (;) βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

0

«Πυρά» Ραγκούση – Ζαχαριάδη σήμερα στη Βουλή | Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατέθεσαν ερώτηση αναφορικά με το εάν υπάρχουν μέλη της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας που είναι ανεμβολίαστα

Ερώτημα σχετικά με το αν υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ που δεν έχουν εμβολιαστεί έθεσαν κατά τη σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόσο ο εισηγητής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομοσχέδιο του υπουργείου εσωτερικών που συζητείται σήμερα Κώστας Ζαχαριαδης, όσο και ο Γιάννης Ραγκούσης αναφέρθηκαν σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που ίσως δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι οι βουλευτές εμβολιασμένοι. Στη Νέα Δημοκρατία τι γίνεται; Όλο το προηγούμενο διάστημα που ο κ. Πολάκης δεν είχε εμβολιαστεί έπαιζε παντού. Στη Νέα Δημοκρατία που είναι ένας, δύο, πέντε οι ανεμβολίαστοι δεν ανοίγει ρουθούνι. Πείτε μας λοιπόν πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι στην κοινοβουλευτική ομάδα του κ. Μητσοτάκη», ανέφερε ο Κώστας Ζαχαριάδης στην ολομέλεια της Βουλής.

Την ίδια ερώτηση έθεσε και στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, με τον υπουργό να απαντά ότι δεν θα έψαχνε ποτέ προσωπικά δεδομένα άλλων βουλευτών, αφήνονται αιχμή και για την δημόσια ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι η ΝΔ αρνήθηκε να απαντήσει αν υπάρχουν βουλευτές της που δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ κατηγορούσαν βουλευτές της αντιπολίτευσης για το ίδιο θέμα, ενώ επεσήμανε πως «αν τελικά υπάρχουν ανεμβολίαστοι βουλευτές της ΝΔ, θα προκύψει σοβαρό πολιτικό ζήτημα».

Ακολουθούν video με τα ερωτήματα του κ. Ραγκούση και τις απαντήσεις του κ. Πλεύρη σήμερα στη Βουλή…