Ο “Αγάπη Μόνο” κόπηκε από την ΕΛ.ΑΣ. αλλά πάει γερά για… Λιμενικό!

0

Ο «Αγάπη Μόνο», Τάσος Ποτσέπης δεν θα κατορθώσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του να υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία, αφού κόπηκε στα ψυχοτεχνικά τεστ για τους Ειδικούς Φρουρούς, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν πτοείται καθόλου και πάει «γερά και δυναμικά» για… Λιμενικό.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ποτσέπης, που στο παρελθόν είχε γίνει γνωστός από εμφανίσεις τους σε διάφορες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, χάρη στα μόρια που είχε συγκεντρώσει, είχε καταταχθεί στην 95η θέση ανάμεσα σε 1.500 υποψηφίους που κλήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. να λάβουν μέρος στις υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις.

Με το πέρας της εξέτασης από τους ψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Ποτσέπης παραπέμφθηκε για περαιτέρω αξιολόγηση από ψυχίατρο, ο οποίος τον έκρινε ακατάλληλο.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο συμπαθής 24χρονος  βρέθηκε το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ, όπου αναφέρθηκε εκτενώς στο κόψιμό του από τη διαδικασία πρόσληψης των Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ.

Ωστόσο, ο Τάσος Ποτσέπης δεν φαίνεται να πτοήθηκε από το «κόψιμό» του από τις προσλήψεις Ειδικών Φρουρών. «Πάω στο Λιμένικό, γερά και δυναμικά», ανέφερε ο 24χρονος Ποτσέπης, αποκαλύπτοντας ότι συμμετάσχει και στον αντίστοιχο διαγωνισμό προσλήψεων του Λιμενικού Σώματος.