«Όλοι ξέραμε για την ύπαρξη του Νίκου Κουρή – Θεοδωράκη | Είναι γιος του Μίκη»

0

Η κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη, αδελφού του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, Ασπασία – Άννα Θεοδωράκη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου…

Τέλος στο σίριαλ με τον Νίκο Κουρή – Θεοδωράκη δίνει η δημόσια παρέμβαση της κόρης του αγαπημένου αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη, που επιβεβαίωσε αυτό που υποψιάζονται όλοι. Ότι δηλαδή ο Νίκος Κουρής – Θεοδωράκης είναι παιδί εκτός γάμου του Μίκη Θεοδωράκη, με την πρώην οικιακή του βοηθό και αυτό θα αποδειχθεί από την εξέταση DNA.

Όπως είπε η Ασπασία – Άννα Θεοδωράκη, ήδη από μικρή ηλικία ήξερε για την ύπαρξη του Νίκου, της είχε μιλήσει γι’ αυτόν ο πατέρας της και της είχε πει να μην μιλάει για την υπόθεση γιατί ήταν μυστικό. Αλλά της είχε διευκρινίσει ότι είναι εξάδελφός της και ότι είναι μέλος της οικογένειας.

Ακολουθεί η δήλωση της Ασπασίας – Άννα Θεοδωράκη:

«Ήξερα από μικρό παιδί για τον Νίκο Κουρή- Θεοδωράκη. Είχα δει τη φωτογραφία του στο σπίτι του πατέρα μου Γιάννη, αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη. Ο πατέρας μου μου είχε πει ότι ο Νίκος είναι γιός του Μίκη και είναι εξάδελφός μου. Ήδη από τα 12 μου το ήξερα και μου είχε πει ο πατέρας μου να μην μιλάω γι’ αυτό.

Το ήξερε όλη η οικογένεια. Άλλωστε και η ομοιότητα είναι μεγάλη.

Δεν ξέρω αν το ήξεραν η Μαργαρίτα και ο Γιώργος. Αν ήξεραν για την ύπαρξη του Νίκου. Ήθελα να ζητήσω από την οικογένεια να γίνει ένα DNA να λήξει όλη αυτή η ιστορία.

Εγώ τον δέχομαι ως εξάδελφό μου. Τα άλλα παιδιά (τα παιδιά του Μίκη) τι ξέρουν, δεν το γνωρίζω.

Επειδή με ρωτάνε πολλοί, εγώ νομίζω ότι είναι γιός του Μίκη».

Φωτογραφία: Τ’ αδέλφια Γιάννης και Μίκης Θεοδωράκης…