Πετράλωνα | Άφαντος ο δράστης για τον βιασμό 50χρονης, πληροφορίες για συνεργό | video

0

Άφαντος παραμένει ο καταγγελλόμενος για βιασμό 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα (εδώ), ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για συνεργό.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της για εντοπισμό του δράστη, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσία και δεύτερου ατόμου στο διαμέρισμα όπου έγινε ο βιασμός και από το οποίο η 50χρονη γυναίκα κατάφερε να διαφύγει, έπειτα από έξι ώρες που κρατούνταν αιχμαλωτισμένη, από το πίσω μπαλκόνι!

Η 50χρονη γυναίκα πέρασε από το ένα μπαλκόνι στο άλλο φωνάζοντας βοήθεια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τη βοηθήσουν μια μητέρα με την κόρη της βάζοντάς τη μέσα στο σπίτι τους.

Όπως υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες, το άτομο ή άτομα που σχετίζονται με το περιστατικό, έφυγαν, πιθανότατα, από την κεντρική είσοδο μόλις κατάλαβαν ότι τους είχαν αντιληφθεί.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ άτομο που βρήκε την γυναίκα λίγη ώρα μετά το τέλος του βασανιστηρίου που βίωσε, ήταν αιμόφυρτη, σε άθλια κατάσταση και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη.

Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, η 50χρονη γυναίκα καθάριζε τις σκάλες και το ασανσέρ αντί 5 ευρώ μια φορά την εβδομάδα, χωρίς να μπαίνει στα διαμερίσματα.

«Την άρπαξε δια της βίας, την κράτησε όμηρο επί 5 ώρες και λέγεται ότι την βίασε. Την βρήκα κακοποιημένη βάναυσα, εμφανώς χτυπημένη και στο πρόσωπο που σημαίνει ότι προσπαθούσε να αντισταθεί», δήλωσε ο μάρτυρας.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα, «είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε “βοήθεια, σώσε με”, ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε “με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ”».
«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά».

Δηλώσεις για το περιστατικό έκανε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του OPEN “Ώρα Ελλάδος” ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας:

Πετράλωνα: Το μαρτύριο της καθαρίστριας από τον βιαστή της – Στο νοσοκομείο με κατάγματα