Ποιοι υπουργοί πέρασαν τις… εξετάσεις της εβδομάδας

0
Mία άκρως ενδιαφέρουσα ανάλυση παρουσιάζει το MyDimosio σε συνεργασία με την πλατφόρμα ανάλυσης διαδικτύου Newsrelate.com για τη δημοτικότητα-δημοφιλία πολιτικών αρχηγών, υπουργών και βουλευτών.

H πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή συνεχώς και προσβάσιμη μέσω του MyDimosio.gr. Η σελίδα θα ανανεώνεται κάθε Σάββατο. Όλοι οι επισκέπτες μας μπορούν να βλέπουν real time όλα τα στατιστικά.

Tα συμπεράσματα που εξήχθησαν δεν έχουν δημοσκοπική χροιά, αλλά επιβεβαιώνουν τη δημοφιλία των πολιτικών προσώπων και την επιρροή τους μέσα από τα social media και τον ευρύτερο κυβερνοχώρο, που ως γνωστόν κυριαρχούν στην καθημερινότητα των πολιτών.

Αναλύθηκαν οι δημοσιεύσεις απο Ελλάδα σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, blogs, twitter, instagram, facebook, youtube, οι αντιδράσεις χρηστών στο σύνολο των αναφορών.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 

Για την τελευταία εβδομάδα, η ανάλυση αποτυπώνει τη δημοσιότητα που έλαβαν τα πολιτικά πρόσωπα.

Πρώτος κόβει το νήμα ο Άδωνις Γεωργιάδης και την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι Βασίλης Κικίλιας και Νίκη Κεραμέως.

 

Πιο αρνητικά σχολιάστηκε ο Γιάννης Βρούτσης, λόγω του νέου ασφαλιστικού, όπως και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης για τις εφόδους σε καταλήψεις, το νέο σχέδιο για τα Εξάρχεια κτλ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε εξίσου την τιμητική του λόγω της αναστολής του διαγωνισμού για το καζίνο στο Ελληνικό. Λογικό κα αναμενόμενο να συμπεριληφθεί στη λίστα και ο Βασίλης Κικίλιας λόγω του κορονοϊού και της εποχικής γρίπης.

Στις θετικές καταχωρήσεις μπήκε πρώτο το όνομα του Χρήστου Σταϊκούρα στον οποίο πιστώνεται η εμπιστοσύνη των επενδυτών και το αισιόδοξο οικονομικό κλίμα, ενώ θετικά διακείμενο ήταν το κοινό και για τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, που προσπαθεί να τονώσει το ξένο ενδιαφέρον.

Οι προσπάθειες για την ΔΕΗ και τις κοστοβόρες κρατικές επιχειρήσεις έφεραν τον Κωστή Χατζηδάκη στην πρώτη τριάδα.

Η πεντάδα συμπληρώνεται από τον Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος φαίνεται ότι έχει…. καλές και κακές κριτικές ταυτόχρονα.