Πολάκης, Μπογδάνος οι πιο πολυσυζητημένοι βουλευτές της εβδομάδας

0
Mία άκρως ενδιαφέρουσα ανάλυση παρουσιάζει το MyDimosio σε συνεργασία με την πλατφόρμα ανάλυσης διαδικτύου Newsrelate.com για τη δημοτικότητα-δημοφιλία πολιτικών αρχηγών, υπουργών και βουλευτών.

H πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή συνεχώς και προσβάσιμη μέσω του MyDimosio.gr. Η σελίδα θα ανανεώνεται κάθε Σάββατο. Όλοι οι επισκέπτες μας μπορούν να βλέπουν real time όλα τα στατιστικά.

Tα συμπεράσματα που εξήχθησαν δεν έχουν δημοσκοπική χροιά, αλλά επιβεβαιώνουν τη δημοφιλία των πολιτικών προσώπων και την επιρροή τους μέσα από τα social media και τον ευρύτερο κυβερνοχώρο, που ως γνωστόν κυριαρχούν στην καθημερινότητα των πολιτών.

Αναλύθηκαν οι δημοσιεύσεις απο Ελλάδα σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, blogs, twitter, instagram, facebook, youtube, οι αντιδράσεις χρηστών στο σύνολο των αναφορών.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 

Για την περασμένη εβδομάδα (15-22 Φεβρουαρίου), η ανάλυση αποτυπώνει τη δημοσιότητα που έλαβαν οι πολιτικοί αρχηγοί. Νικητής ήταν ο πρώην υπουργός Υγείας, ο οποίος είδε ουκ… ολίγες δημοσιεύσεις στο όνομά του. Από τη μία τα ζεϊμπέκικα και από την άλλη η λογομαχία στον αέρα με εκδότη… συζητήθηκαν πολύ. 

Από την άλλη, ο νέος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος και οι διαδικτυακές μάχες… μονοπώλησαν στο ίντερνετ και τα σόσιαλ. Ακολουθεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο “υπαρχηγός” του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και τέλος ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου…. προφανώς για την ατυχή στιγμή να πέσει από καρέκλα στη Βουλή.

Αρνητικές δημοσιεύσεις