Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια

0

Το μεσημέρι του Σαββάτου, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της οικογένειας του πρώην υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο μπροστά από την οικία της οδού Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια, όπου υπάρχει θέση με ειδική διαγράμμιση. Οι δράστες δεν αφαίρεσαν τίποτα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η περιουσία του κ. Φλαμπουράρη γίνεται στόχος επίθεσης. Στο παρελθόν άγνωστοι έχουν επιτεθεί στο σπίτι του με βόμβες μολότοφ συνολικά 13 φορές. Τις δύο άρπαξε φωτιά και τις υπόλοιπες, οι δυνάμεις των ΟΠΚΕ, που φύλαγαν τον πρώην υπουργό κατόρθωσαν να απωθήσουν τους δράστες. Η μόνιμη φρουρά που υπήρχε αποσύρθηκε τον περασμένο Αύγουστο με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Πλέον, η φύλαξη της οικίας έχει ανατεθεί σε περιπολία της ΕΛΑΣ με μοτοσυκλέτα.

Ο κ. Φλαμπουράρης απέστειλε υπόμνημα στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, όπου σημειώνει οτι τα παραπάνω μέτρο δεν επαρκεί μιας και η μόνη περίπτωση να αποτραπεί μια επίθεση είναι να συμπέσει με την περιπολία.