Συγκλονίζει ο Ριμπερί: «Όπου κι αν πήγαινα, ο κόσμος με κοιτούσε»

0

Άνοιξε την καρδιά του ο Φρανκ Ριμπερί για τις δυσκολίες που πέρασε ως πιτσιρικάς λόγω του τραύματος που έχει στο πρόσωπο.

Ο 37χρονος μέσος φέρει ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο πρόσωπο, αποτέλεσμα ενός τροχαίου ατυχήματος που τον οδήγησε στο νοσοκομείο για περισσότερα από 100 ράμματα, όταν ήταν δύο ετών.

Μιλώντας στο «Canal+ Sport» για τα παιδικά του χρόνια, παραδέχτηκε τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε, λόγω της αντιμετώπισης του κόσμου και δήλωσε πως αυτές τον έκαναν πιο δυνατό.

«Μου έδωσε χαρακτήρα και δύναμη. Όταν είσαι παιδί και έχεις ένα σημάδι σαν αυτό, δεν περνάς καλά. Ο τρόπος που σε κοιτάζει ο κόσμος, τα σχόλια κάνουν… Η οικογένειά μου υπέφερε», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Με κοιτούσαν κάποιοι και έλεγαν “Δες τι έχει στο πρόσωπό του, δεν το κεφάλι του. Τι είναι αυτό το σημάδι; Είναι τόσο άσχημο”. Όπου κι αν πήγαινα, ο κόσμος με κοιτούσε. Όχι επειδή ήμουν καλός άνθρωπος ή επειδή το όνομά μου είναι Φρανκ, ούτε επειδή ήμουν καλός ποδοσφαιριστής, αλλά λόγω της ουλής. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν γονείς άλλων παιδιών, ήταν οδυνηρό. Ποτέ δεν πήγα σε μια γωνία να κλάψω, παρότι υπέφερα».

Πηγή:www.gazzetta.gr