Up & Down: Τα πρόσωπα της εβδομάδας του ελληνικού κοινοβουλίου

0

 

Συνεχίζονται καθημερινά οι έρευνες του MyDimosio σε συνεργασία με την πλατφόρμα ανάλυσης διαδικτύου Newsrelate.com για τη δημοτικότητα-δημοφιλία πολιτικών αρχηγών, υπουργών και βουλευτών.

H πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή συνεχώς και προσβάσιμη μέσω του MyDimosio.gr. Η σελίδα θα ανανεώνεται κάθε Σάββατο. Όλοι οι επισκέπτες μας μπορούν να βλέπουν real time όλα τα στατιστικά.

Tα συμπεράσματα που εξήχθησαν δεν έχουν δημοσκοπική χροιά, αλλά επιβεβαιώνουν τη δημοφιλία των πολιτικών προσώπων και την επιρροή τους μέσα από τα social media και τον ευρύτερο κυβερνοχώρο, που ως γνωστόν κυριαρχούν στην καθημερινότητα των πολιτών.

Αναλύθηκαν οι δημοσιεύσεις απο Ελλάδα σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, blogs, twitter, instagram, facebook, youtube, οι αντιδράσεις χρηστών στο σύνολο των αναφορών.

Σε ένα εύρος από 26/10 έως 22/11 και μεταγενέστερες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε τη δημοτικότητά τους αναλυτικά σε όλα τα δίκτυα. H πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή συνεχώς και προσβάσιμη μέσω του MyDimosio.gr. Η σελίδα θα ανανεώνεται κάθε Σάββατο. Όλοι οι επισκέπτες μας μπορούν να βλέπουν real time όλα τα στατιστικά.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 

Για την τελευταία εβδομάδα, η ανάλυση αποτυπώνει τη δημοσιότητα που έλαβαν τα πολιτικά πρόσωπα.

Την πρώτη πεντάδα απαρτίζουν πέντε πρόσωπα, τρία από την πρώην κυβέρνηση και δύο από την παρούσα.

 

Θετικές-αρνητικές δημοσιεύσεις

Τις πιο αρνητικές δημοσίευσεις συγκεντρώνει o πρώην υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ακολουθεί η κα Νοτοπούλου.

 

Στη λίστα με τις πιο θετικές δημοσιεύσεις περιλαμβάνεται το όνομα του Πάνου Σκουρλέτη (ΣΥΡΙΖΑ) καθώς και δύο πολυσυζητημένων προσώπων από τον χώρο της Δεξιάς, τους κ.κ. Κυρανάκη (συμβάν Λονδίνο) και Μπογδάνο (τιτιβίσματα)

 

Παράμετροι Ανάλυσης
Για την παρακολούθηση και εξόρυξη των δεδομένων χρησιμοποιήθηκαν:
– λέξεις-κλειδιά
– εκφράσεις (advanced queries έξυπνης αναζήτησης)
–social media λογαριασμοί σε facebook,instagram,twitter
– Όλες οι δημοσιεύσεις που αναλύθηκαν ήταν δημόσιες
– Όλοι οι αλγόριθμοι μηχανικής εκμάθησης και εκτίμησης που χρησιμοποιήθηκαν κυμάνθηκαν σε ποσοστό επιτυχίας 75% με 95%

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ – Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ


 

*Η παρούσα ανάλυση αποτελεί μέτρηση δημοσιότητας σε ιστοσελίδες και social media του Ελληνικού διαδικτύου, δεν είναι δημοσκόπηση και δεν μπορεί να ερμηνευθεί ώς τέτοια.


H πλατφόρμα Newsrelate

To Newsrelate.com είναι μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα παρακολούθησης και ανάλυσης ιστοσελίδων και social media, η οποία βασίζεται σε μηχανική εκμάθηση (ml), επεξεργασία φυσικής γλώσσας (nlp) και σε αλγόριθμους εξόρυξης και ανάλυσης δεδομένων (big data mining).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ
περιεχόμενο απο ειδησεογραφικά portals, blogs, twitter, facebook, instagram, youtube και άλλα, παρακολουθώντας μία ή περισσότερες λέξεις-κλειδιά σχετικές με την θεματολογία ή το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.

ΑΝΑΛΥΕΙ

και αποδελτιώνει, σε πραγματικό χρόνο και μέσω μηχανικής εκμάθησης, τι είναι σημαντικό και δημοφιλές την κάθε στιγμή, αξιολογώντας πηγές και παράλληλα αναλύοντας συναισθήματα, τάσεις και επιδράσεις.

ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ

εφαρμόζοντας ενιαίους κανόνες, και παρέχοντας μια πλειάδα από φίλτρα ανάλυσης, ομαδοποίησης και παρακολούθησης, ώστε να επιλέγεις εύκολα, να αναλύεις στοχευμένα και να ενημερώνεσαι ολοκληρωμένα και ποιοτικά.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ

διαχειρίζοντας τη φήμη του brand σου, παρακολουθώντας τον ανταγωνισμό σου, βρίσκοντας influencers, αναλύοντας και συγκρίνοντας αναφορές και στατιστικά δημοφιλίας, αντιδράσεων και συναισθημάτων, δημιουργώντας μια νέα ιστοσελίδα ή ένα live report με όλα αυτά

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ

Εταιρείες, αναγνωρίσιμα πρόσωπα, δημοσιογράφους, news agencies, pr/media agencies, υπεύθυνους marketing/προϊόντων και brand/product managers, αναλυτές/ερευνητές.