Βρέθηκε κατσαρίδα σε αρτοσκεύασμα σε δημοτικό σχολείο στα Άνω Λιόσια σύμφωνα με καταγγελία μητέρας

0

ΣΟΚ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία των Άνω Λιοσίων – και όχι μόνο- μετά την καταγγελία μητέρας η οποία βρήκε κατσαρίδα μέσα σε αρτοσκεύμασμα το οποίο πήρε ο μικρός γιός της από το κυλικείο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων.

Πιο συγκεκριμένα η μητέρα του παιδιού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το συσκευασμένο ψωμί με την ..κατσαρίδα, το οποίο ήταν συνοδευτικό γεύματος που δόθηκε δωρεάν στα παιδιά του σχολείου σχολείο μέσω εταιρίας catering.

Βέβαια η διοίκηση του σχολείου αρνείται ότι παρέλαβε το συγκεκριμένο αρτοσκεύασμα και ισχυρίζεται ότι όλο αυτό έχει προκύψει μετά τις φωτογραφίες που ανήρτησε η μητέρα του μαθητή.

Αναλυτικά αναφέρονται τα παρακάτω από τη μεριά του σχολείου:

«Το ψωμί παραδόθηκε στο μαθητή την Παρασκευή το μεσημέρι μαζί με την μερίδα του φαγητού. Δεν το έφαγε εκείνη την ώρα αλλά το πήρε μαζί του και το τοποθέτησε στην ψωμιέρα του σπιτιού του. Την Κυριακή που έβγαλε το ψωμί από την ψωμιέρα για να το φάει εντόπισε το έντομο. Εμείς το μάθαμε αυτό σήμερα το πρωί, όπου εμφανίστηκε η μητέρα του μαθητή, προκειμένου να μας γνωστοποιήσει το γεγονός. Δεν μας έφερε όμως το προϊόν, έφερε μόνο φωτογραφίες. Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της και αν θα κινηθεί νομικά. Εμείς γνωστοποιήσαμε στο τμήμα σχολικών γευμάτων το γεγονός, όπως έπρεπε. Για τα γεύματα που δίνονται στους μαθητές υπάρχουν καθημερινά τρεις αρμόδιοι του σχολείου, οι οποίοι για ασφάλεια δοκιμάζουν πάντα τρία από αυτά. Συνολικά στο σχολείο μας διανέμονται 300 μερίδες»