Ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό του “Έλενα Βενιζέλου” – Το άστοχο σχόλιο τηλεπαρουσιάστριας

0

Μία απίστευτη ιστορία έζησαν χθες οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου που αναδεικνύει και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στα hot spot.

Χθες το πρωί βρήκαν τρία παιδιά στην πίσω αυλή στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου. Ήταν σε άθλια κατάσταση, νυσταγμένα, πεινασμένα, έκλαιγαν, τρομαγμένα. Αλήθεια πώς αξιοποιούνται όλα τα κονδύλια της Ε.Ε.; Οι εργαζόμενοι τα φρόντισαν τα παιδιά, τα πήραν, τους έδωσαν φαγητό, προσπάθησαν να τα ηρεμήσουν. Με την ασφάλεια του νοσοκομείου ανακάλυψαν ότι τα παιδιά ήταν από προχθές τη νύχτα στους διαδρόμους του νοσοκομείου γιατί ο πατέρας έφερε τη γυναίκα του η οποία ήταν έτοιμη να γεννήσει. Πράγματι η γυναίκα γέννησε χθες. Προφανώς ο πατέρας επειδή ήταν μεγάλη η απόσταση και δεν μπορούσε να πάει τα παιδιά στην Κόρινθο είχε αποφασίσει να μείνουν τα παιδιά εδώ (κακώς) στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου ή στους διαδρόμους μέχρι να πάρει και τη γυναίκα του να φύγει ή δεν είχε εμπιστοσύνη να αφήσει μόνα τους τα παιδιά στην Κόρινθο.

Αυτά αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Με αφορμή την παραπάνω περίπτωση πέσαμε πάνω στην πρόσφατη τοποθέτηση τηλεπαρουσιάστριας για τους μετανάστες. Ούτε λίγο ούτε πολύ, τους κατηγόρησε για έλλειψη παιδείας, καθώς όπως είπε “μπορεί να μην έχουν να φάνε, αλλά κάνουν 5-6 παιδιά”.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι οι έγκυες μετανάστριες (σε αντίθεση με τις Ελληνίδες) μπαίνουν σε βάρκες με την κοιλιά στο στόμα και δεν τους νοιάζει.

Ως mydimosio.gr δεν σχολιάζουμε τις προσωπικές απόψεις κανενός, αλλά οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο για την ανθρωπιά των υπαλλήλων του δημόσιου νοσοκομείου, όπως και του ιατρικού προσωπικού που βοήθησαν τα μικρά παιδιά, που δεν φταίνε σε τίποτα, και έφεραν στον κόσμο ένα ακόμη βρέφος με ελπίδα να ζήσει καλύτερα.