Η αισχροκέρδεια ελλοχεύει, προσέξτε πάντα τις αποδείξεις

1

Η αισχροκέρδεια ανθεί στα Χανιά και το χειρότερο είναι οτι οι πολλοί αν και υποψιασμένοι, πολλές φορές δεν συνειδητοποιούν ότι πέφτουν θύματα.

Ωστόσο, ένας πολίτης, στα Χανιά, υποψιάστηκε οτι κάτι δεν πάει καλά και εκθέτει ένα κατάστημα στο Μαράθι που χρεώνει τα ομπρελοκαθίσματα πάνω από την μέγιστη τιμή που έχει οριστεί από το Λιμενικό Ταμείο Χανίων.

Όπως ορίζεται στην διακήρυξη της πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμετάλλευση των παραλιών στο Μαράθι, η μέγιστη τιμή για τα ομπρελοκαθίσματα είναι στα 6€. Ωστόσο όπως φαίνεται, οι κανόνες… δεν ισχύουν για όλους και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας χρεώνει 8 ευρώ.

Έλεγχος από τις αρχές δεν υπάρχει και πλέον… δίευρω – δίευρω , με μία αύξηση 33%, κάποιος γίνεται ακόμα πιο πλούσιος στις πλάτες των πελατών του.

Στην σχετική καταγγελία ο αναγνώστης διερωτάται γιατί οι υπεύθυνοι κάνουν πάντα τα στραβά μάτια σε όλες τις παρανομίες που γίνονται και για ποιο λόγο «καλύπτονται» τέτοια περιστατικά;

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχώς στην επαρχία που όλοι μεταξύ τους λίγο πολύ γνωρίζοντια οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια. Γιαυτό το νου μας. Όσο περισσότερο κατεγγέλουμε τέτοια φαινόμενα και όσο περισσότερο τα δημοσιοποιούμε υπάρχει ελπίδα εξάλειψης ή έστω περιορισμού τησ αισχροκέρδειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ