Ασθενής σε δημόσιο νοσοκομείο βρήκε… σκουλήκι στο φαγητό του

1

Δυστυχώς τέτοια φαινόμενα θα έπρεπε να εκλείψουν, αλλά κάθε φορά που παρατηρούνται οι διοικήσεις των δημόσιων νοσοκομείων και το αρμόδιο Υπουργείο θα πρέπει να αναλαμβάνουν δράση.

Τελευταίο κρούσμα…στο Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου ένας ασθενής εντόπισε σκουλήκι μέσα στο φαγητό του, γεγονός βέβαια που δείχνει την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα δημόσια νοσοκομεία, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ.

Ειδικότερα νοσηλευόμενος στην Καρδιολογική Κλινική την ώρα που έτρωγε το μεσημεριανό του βρήκε σκουλήκι μέσα στο μπιφτέκι του! Η προϊσταμένη του τμήματος ενημέρωσε σχετικά τη Διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, αλλά φαίνεται ότι επιχειρήθηκε να μη δημοσιοποιηθεί.

Η κατάσταση στο νοσηλευτικό ίδρυμα με βάση τους εργαζόμενους είναι τραγική, ενώ είναι ενδεικτικό ότι το βραδινό φαγητό των ασθενών μοιράζεται στις 17:30 το απόγευμα λόγω έλλειψης τραπεζοκόμων. Αποτέλεσμα βέβαια είναι οι ασθενείς και οι συγγενείς τους να αναγκάζονται να αγοράζουν από τα κοντινά εστιατόρια φαγητό για να εξυπηρετηθούν.