Καταγγελία για ξυλοδαρμό εργαζόμενης σε Κοινωφελή Προγράμματα Δήμου

0

H κίνηση εργαζομένων κοινωφελούς εργασίας Ηρακλείου Κρήτης καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό εργαζόμενης στα Κοινωφελή Προγράμματα στον Δήμο Φαιστού, από εκλεγμένο πρόεδρο τοπικής κοινότητας.

Δείτε πως περιγράφει το γεγονός στην ανακοίνωσή της:

«Την Τρίτη 13/8 στον Δήμο Φαιστού συναδέλφισσα μας εστάλη να καθαρίσει εξωτερικό χώρο σε χωριό της περιοχής.

Εκλεγμένος πρόεδρος τοπικής κοινότητας του Δήμου ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα με την τοποθέτηση της νέας δημοτικής αρχής πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο και ζήτησε από τη συναδέλφισσα μας να εκτελέσει εργασία η οποία δεν ήταν στην αρμοδιότητά της. Στην προσπάθειά της να εξηγήσει τους λόγους που δεν μπορούσε να εκτελέσει τη συγκεκριμένη εργασία δέχθηκε αρχικά χυδαία φραστική επίθεση και όταν του ζήτησε να μην της μιλάει με αυτόν τον τρόπο, την κατάβρεξε με ένα μπουκάλι νερό και στη συνέχεια την χαστούκισε. Η εργαζόμενη αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και ενώ οι πολιτικοί της προϊστάμενοι ενημερώθηκαν δεν της παρείχαν καμία στήριξη.

Η Κίνηση Εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας Ηρακλείου καταδικάζει και καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον ξυλοδαρμό και την τραμπούκικη επίθεση εναντίον της συναδέλφισσας  μας στον Δήμο Φαιστού και συνολικά την εργοδοτική αυθαιρεσία και τρομοκρατία.