ΚΗΦΙΣΙΆ: Κλειστοί μέχρι νεωτέρας οι βυθιζομενοι κάδοι απορριμάτων στην οδό Κυριαζή

0

Οι κλειστοί βυθιζόμενοι κάδοι στην Κηφισιά επιδεινώνουν το πρόβλημα των σκουπιδιών σε πολυσύχναστε περιοχές.Αυτό είναι το θέαμα που θα αντικρύσει όποιος περνά απο την οδό Κυριαζή, στο ύψος της Παναγίτσας. Πρόκειται για ένα από τα κεντρικότερα σημεία της αριστοκρατικής αυτής γειτονιάς, γεμάτο εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες, που όπως είναι φυσικό παράγουν τεράστιες ποσότητες σκουπιδιών σε καθημερινή βάση.

Για μας τους κατοίκους, αλλά και για τους εκατοντάδες επισκέπτες που έρχονται για τα ψώνια τους ή για ψυχαγωγία, είναι πολύ δυσάρεστο να πρέπει να προσπερνάμε τους τεράστιους όγκους σκουπιδιών στους παρακειμενους πράσινους και μπλε κάδους, που συνήθως ξεχύνονται στο πεζοδρόμιο, ενώ η λύση είναι εκει και περιμένει κάποια, προφανώς ανωθεν, πρωτοβουλία.

Οταν τοποθετήθηκαν οι βυθιζομενοι κάδοι διαχωρισμού των ανακυκλώσιμων και μη απορριμάτων, το είδαμε σαν μια ανασα ανακούφισης σ’αυτό το τεραστιο πρόβλημα και το καλωσορίσαμε με μεγάλη χαρά. Σήμερα όμως, οπως φαίνεται και στη φωτογραφία, στέκεται εκεί για να θυμίζει ότι κάποτε δαπανήθηκαν χρήματα για την αποσυμφόρηση της γειτονιάς μας, κι εμείς αναμένουμε, μέχρι νεωτέρας…