Την ανυπαρξία δημοτικού φωτισμού καταγγέλει κάτοικος Χαϊδαρίου

0

Μια γέννημα θρέμμα κάτοικος του Δήμου Χαϊδαρίου καταγγέλει με επιστολή της στο xaidarisimera.gr  πως η ανυπαρξία δημοτικού φωτισμού έχει καταστήσει τόσο το δικό της όσο και τα σπίτια της γειτονιάς της εύκολους στόχους κακοποιών.

Διαβάστε το κείμενο της καταγγελίας της:

“Είμαι δημότης Χαϊδαρίου από την κοιλιά της μάνας μου και έχω σπίτι επί της Ιεράς Οδού τα τελευταία 29 χρόνια. Η περιοχή είναι παρατηρημένη από τον προηγούμενο δήμαρχο και έχουμε πολλά παράπονα για την φωταγώγηση. Από το 2ο Δημοτικό και το παρκάκι του μέχρι τα φανάρια στα Κουνέλια υπάρχουν 4 λάμπες που είναι μόνιμα καμένες! Στις 5 Ιανουαρίου έκαναν απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι μου και υπάρχει καταγραφή στην Αστυνομία.
Ο Δήμος πού είναι; Μόνο για την λεζάντα ότι κάνει κάτι; Πάλι ανύπαρκτος αποδείχτηκε. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί δραματικά, δεν υπάρχει αστυνόμευση ούτε επαρκής φωτισμός. Έχουμε μικρά παιδιά στα σπίτια μας, τι θα συμβεί αν είμαστε μέσα με αυτά όταν μπουν; Μιλήσαμε με το τμήμα παραπόνων σήμερα και η απάντηση ήταν ότι έχουν γίνει και γίνονται συνέχεια παράπονα… Αυτή την στιγμή ανάβουμε προβολείς με αισθητήρα κάθε βράδυ εξαιτίας της δημοτικής ανεπάρκειας.”