Μάντεψε, μια μαύρη κωμωδία του Στρατή Μπέη στο θέατρο Άλμα

0

Έπειτα από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων η μαύρη κωμωδία του Στρατή Μπέη η οποία συστήθηκε για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό το 2013 επιστρέφει. Το σκηνοθετικό τιμόνι έχει αναλάβει η Μαριάνα Κοντούλη η οποία προσπαθεί με τη δική ματιά να παρουσιάσει στο κοινό την τρέλα που επικρατεί μέσα στη «ζούγκλα» της μεγαλούπολης.

Η υπόθεση παρουσιάζει τον Θράσο, έναν διαχειριστή πολυκατοικίας οποίος επιτέλους έχει την ευκαιρία για μια μέρα να μείνει στο διαμέρισμά του και να ξεκουραστεί. Βέβαια, αυτό που δεν έχει υπολογίσει είναι ότι, o μήνας έχει 9 και πρόκειται για την ημέρα που όλοι οι ένοικοι κάνουν «παρέλαση» από το σπίτι του για να τον πληρώσουν. Έτσι, η ησυχία  του  κλονίζεται καθώς θα εμφανιστούν η Κέλυ, μια εν δυνάμει ηθοποιός, ο Νίκος, ένας άβουλος τραπεζικός υπάλληλος, η Αλέκα, μια επαγγελματίας αριστερή, ο Βικέντιος, ένας αποτυχημένος δικηγόρος, η Μαρία, μια ζωγράφος και ένα πτώμα! Οι ένοικοι μέσα από μια σειρά προκλήσεων και δοκιμασιών, θα προσπαθήσουν να βρουν τον πραγματικό ένοχο παλεύοντας φυσικά ο καθένας ξεχωριστά για να αποδείξει την αθωότητα του. Όπως αναφέρεται και στην παράσταση : «Κάθε άνθρωπος είναι ένας εγκληματίας που παραμένει άγνωστος.» Οι γρήγορες έξυπνες ατάκες σε συνδυασμό με τους διαφορετικούς χαρακτήρες συνθέτουν μια άρτια μαύρη κωμωδία που υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη γέλιο!

 

Συγγραφέας:Στρατής Μπέης

Σκηνοθεσία:Μαριάννα Κοντούλη

Σκηνικά:Αιμιλία Κακουριώτη

Κοστούμια:Κανέλλα Βόλαρη

Μουσική:Αχιλλέας Στέλιος

Φωτισμοί:Απόστολος Στράντζαλης

Παίζουν:Στράτης Μπέης, Γωγώ Βογασάρη, Πέτρος Τσιμπούρης, Χαριτωμένη Γκουράσα, Αχιλλέας Στέλιος, Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου, Απόστολος Κομπόθεκρας.

 

Διάρκεια:80’

Τιμές Εισιτηρίων:13 € | 10 € φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+ | 5€ ατέλεια

Διάρκεια Παραστάσεων:Από 15 Ιανουαρίου 2020 έως 27 Φεβρουαρίου 2020

Πληροφορίες:Προπώληση: viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου Άλμα, τ. 210 5220100

Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 20:300 και κάθε Πέμπτη στις 21:00 (εκτός από 16/1 στις 20:00)

Βοηθός Σκηνοθετη:Σταύρος Ανμδρέκας

Link Εισιτηρίων:https://www.viva.gr/tickets/theatre/alma/mantepse/

Πληροφορίες Χώρου:Θέατρο Άλμα, Αγίου Κωνταντίνου και Ακομινάτου 15 – 17 , Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 5220100. Email: theatroalma@gmail.com | http://theatroalma.gr/