Όχι άλλα δάκρυα Άννα, μόνο περηφάνια!

0

Η σπουδαία κολυμβήτρια, Άννα Ντουντουνάκη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα, στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, για έξι δέκατα του δευτερολέπτου (πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ)

Συγκλονιστική ήταν η Άννα Ντουντουνάκη στην συνέντευξη που κλήθηκε να δώσει αμέσως μετά τον ημιτελικό στα 100 πεταλούδα των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο. Η Άννα μιλώντας και κλαίγοντας για 50 δευτερόλεπτα στο κανάλι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) τόνισε ότι τα συναισθήματα που την διακατέχουν είναι ανάμεικτα μετά το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στην κούρσα (57.25), μια επίδοση όμως που δεν της επέτρεψε να πάρει μια θέση στην τελικό του αγωνίσματος μόλις για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου (57.19).

«Ξεκίνησα -τόνισε η Άννα- την Ολυμπιακή προετοιμασία με δυο στόχους. Ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μια θέση στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων. Πέτυχα τον έναν και με το παραπάνω (χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης) και έχασα τον άλλο για ελάχιστα (9η στο Τόκιο). Δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι. Έτσι είναι στην ζωή και στον αθλητισμό. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Είμαι χαρούμενη γιατί έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό».

Όχι άλλα δάκρυα Άννα, μόνο περηφάνια για όσα κατάφερες για την Ελλάδα, σ’ ευχαριστούμε…

Ακολουθεί το video με τις δηλώσεις της Άννας Ντουντουνάκη…