Γιαννιτσά | Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο θεατές τραυματίες σε αγώνα motocross

0

Συνελήφθησαν ο 16χρονος αναβάτης της μοτοσυκλέτας που προκάλεσε το ατύχημα και ο 60χρονος διοργανωτής των αγώνων | Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται διασωληνωμένοι οι δυο τραυματίες

Σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης οι δύο θεατές που τραυματίστηκαν στη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, σε πίστα των Γιαννιτσών Πέλλας.

Οι δύο άτυχοι θεατές, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένοι και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το σοβαρό ατύχημα σημάδεψε τον αγώνα MX2 του πέμπτου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα στα Γιαννιτσά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοτοσυκλέτα ενός από τους συμμετέχοντες, 16χρονου μάλιστα, σε ένα από τα άλματα έφυγε από τον έλεγχό του και κατέληξε στην περίφραξη, πάνω σε μια μεταλλική κολώνα η οποία κατέρρευσε και τραυμάτισε σοβαρά δυο άτομα.

Όπως μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 16χρονο και έναν 27χρονο που δούλευαν στο σημείο ως συντηρητές και αμφότεροι διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην πίστα του Ταλαμπά. Εκεί, έγινε άμεσα διασωλήνωση καθώς η κατάστασή τους κρίθηκε πολύ σοβαρή, ενώ στη συνέχεια έγινε διακομιδή τους στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.
Οι γιατροί του νοσοκομείου αναφέρουν πως η κατάσταση των τραυματιών είναι εξαιρετικά σοβαρή και οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ κρίσιμες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, για το συμβάν έχουν ήδη συλληφθεί ο 16χρονος αναβάτης της μοτοσυκλέτας που προκάλεσε το ατύχημα και ο 60χρονος διοργανωτής των αγώνων.

Η ιστοσελίδα motomag.gr, δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος, το οποίο προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δυο ατόμων.