«Να γίνουμε η αφετηρία για μη προνομιούχα παιδιά ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους»

0

Ο Γιάννης στην AntetokounBros Academy

Η AntetokounBros Academy υποδέχτηκε τον εμπνευστή της, τον φετινό κορυφαίο παίκτη του κόσμου, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και την οικογένειά του.

Αν η ιστορία τους σε εμπνέει, δήλωσε δωρεάν συμμετοχή έως την 1η Οκτωβρίου και ξεκίνα να κατακτάς τις δικές σου κορυφές, μέσα από την #AntetokounbrosAcademy, που υποστηρίζεται από τη Nike σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση και τον Οργανισμό Eurohoops Greece.

Το όραμά μας:

«Να γίνουμε η αφετηρία για μη προνομιούχα παιδιά ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους»
Το όραμα των αδερφών Αντετοκούνμπο είναι να δώσουν σε νέα παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες τις ευκαιρίες που οι ίδιοι δεν είχαν μεγαλώνοντας, και να επιτρέψουν στα παιδιά αυτά να βιώσουν τη δύναμη του αθλητισμού να αλλάζει ζωές.

Ο σούπερσταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του -ευρέως γνωστοί ως AntetokounBros- ξεκίνησαν το AntetokounBros Academy, ένα πρόγραμμα που βοηθάει αγόρια και κορίτσια (ηλικίας 12 ως 16 ετών) και επίδοξους προπονητές (ηλικίας 18 ως 25) να αναπτύξουν πλήρως τις αθλητικές τους δυνατότητες, να αποκτήσουν δεξιότητες ζωής και να γίνουν καλύτεροι πολίτες.

Οι AntetokounBros πιστεύουν ότι μέσα από κοινωνικές δράσεις και διάφορες συνεργασίες, τα παιδιά θα λάβουν υγιή και ισχυρά ερεθίσματα που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν έναν ισορροπημένο χαρακτήρα, θα μάθουν να δουλεύουν σκληρά, θα γίνουν καλύτεροι συμπαίκτες και καλύτεροι άνθρωποι. Όχι μόνο μέσα στο γήπεδο του μπάσκετ, αλλά και στο σπίτι, στο σχολείο και στην κοινότητα.

Η αποστολή αυτού του προγράμματος στην Ελλάδα είναι να παρέχει πρόσβαση στον αθλητισμό, έμπνευση μέσω της εκπαίδευσης και υποτροφίες για να δημιουργήσει καινούριες ευκαιρίες στη ζωή».

Μάθε περισσότερα στο https://www.antetokounbrosacademy.net/