Νεολαία Πεύκης : “Ντροπή σου δήμαρχε”

0

Απίστευτες σκηνές διαδραματίζονται στην Πέυκη. Η νεολαία της περιοχής εκμεταλλεύτηκε ένα δασάκι το οποίο ήταν μέσα στα σκουπίδια και τις σύριγγες των τοξικομανών και το μετέτρεψε σε ένα πάρκο για άθληση, ποδηλασία και bmx. Οι νέοι της Πεύκης μάζεψαν τα σκουπίδια και τις σύριγγες και δημιούργησαν ένα δικό τους “παράδεισο” μέσα στην καραντίνα.

Σήμερα το πρωί χωρίς καμία προειδοποίηση το αυτοσχέδιο πάρκο αναψυχής των νέων της περιοχής γκρεμίστηκε. Οι καταγγελίες στο δήμο είναι πάρα πολλές, αλλά ο δήμαρχος Μαυρίδης είναι “απασχολημένος” σύμφωνα με τη γραμματεία του δήμου.

Το mydimosio.gr δέχτηκε επιστολές από νεαρούς κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δηλώνουν πως “ένα πράγμα είχαμε για να περνάει η ώρα μας στην καραντίνα”. “Μόνοι μας καθαρίσαμε το δασάκι και το φροντίζουμε καθημερινά”. “Ντροπή σου δήμαρχε μας γύρισες την πλάτη”.

Η αλήθεια είναι πως τέτοιες ενέργειες πρέπει να επιβραβεύονται από τις δημοτικές αρχές και όχι να καταστρέφονται. Η ψυχολογία των ανθρώπων είναι πεσμένη εξαιτίας της κατάστασης που βιώνουμε ως χώρα και είναι λάθος να ωθούνται τέτοιες κινήσεις στο περιθώριο κύριε Μαυρίδη.

Δείτε τις εικόνες διάλυσης του αυτοσχέδιου πάρκου αναψυχής: