Άλιμος | Διευθυντής σχολικής μονάδας «κρατούσε κλειστή τη θέρμανση»!

0

Σε καταγγελία εναντίον διευθυντή σχολικής μονάδας στο Άλιμο, προέβη ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ότι «κρατούσε κλειστή τη θέρμανση στο σχολείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο και να ταλαιπωρούνται». Για το θέμα έχει ενημερωθεί το Υπουργείο Παιδείας και σύμφωνα με πληροφορίες διερευνάται το θέμα.

Πηγές του Υπουργείου αναφέρουν ότι ο διευθυντής της σχολικής μονάδας έχει δηλώσει πως η θέρμανση γίνεται με υγραέριο και ότι μπαίνει σε λειτουργία αυτόματα, μόλις πιάσει συγκεκριμένη θερμοκρασία.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Κονδύλης αναφέρει ότι «εδώ και μία εβδομάδα, διευθυντής σχολικής μονάδας στον Άλιμο κρατούσε κλειστή την θέρμανση στο σχολείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο και να ταλαιπωρούνται. Γιατί; Επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι “προσβλητικό” και “μειωτικό” για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με τη θέρμανση του Σχολείου. Δεν προβλέπεται, λέει, στα καθήκοντά τους. Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα».

Σημειώνει ότι «ο δήμος παρενέβη, άναψε τη θέρμανση και το σχολείο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές» και προσθέτει: «Θα έχουμε, επίσης, τον νου μας, για να μην ξαναπαγώσουν παιδιά και εκπαιδευτικοί, αφού ο επικεφαλής του Σχολείου αρνείται να ασχοληθεί με τέτοια “υποτιμητικά” για το κύρος του ζητήματα».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το video με τη δήλωση του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη

https://www.facebook.com/kondylis.a/videos/590576858698332

φωτο: αρχείο