Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας | Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς

0

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, που ορίζει τη χρήση μάσκας και τις αναγκαίες αποστάσεις, θα κινηθεί το λιανεμπόριο την περίοδο των εορτών. Στοίχημα αποτελεί η ασφαλής κίνηση στις αγορές με τον έλεγχο της πανδημίας.

«Ανάσα» για τους εμπόρους θα αποτελέσει η «Black Friday», αύριο 26 Νοεμβρίου, κατά την οποία αναμένεται κοσμοσυρροή στα καταστήματα λιανικής. Μάλιστα ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας δημοσιοποίησε video (το οποίο ακολουθεί) με αφορμή την αυριανή ημέρα. Η εορταστική περίοδος ξεκινά την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου κατά την οποία τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας, το λιανεμπόριο θα μείνει ανοιχτό την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και θα κλείσει το Σαββατοκύριακο 25-26 Δεκεμβρίου, όπως και το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιανουαρίου. Επίσης την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 18:00 το απόγευμα και τις υπόλοιπες ημέρες έως τις 21:00 το βράδυ.

O πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, με αφορμή την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου, δήλωσε: «Σας περιμένουμε με απόλυτη ασφάλεια στα εμπορικά καταστήματα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα στις στολισμένες αγορές, έχοντας εξασφαλίσει την πλήρη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σωστές τιμές, επάρκεια προϊόντων, καλή διάθεση και φιλική εξυπηρέτηση».

 

Black Friday Athens 2021