Νέο Ηράκλειο | Δύο αδέλφια νεκρά, όλα δείχνουν αυτοκτονία…

0

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί στο Νέο Ηράκλειο. Δύο αδέλφια, άνδρας και γυναίκα, ηλικίας 34 ετών και 29 ετών αντίστοιχα, βρέθηκαν νεκρά, πιθανότατα από τον ίδιο τον πατέρα τους, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη από μέσα και τα δύο αδέλφια έφεραν τραύματα από κυνηγετικό όπλο το οποίο βρέθηκε δίπλα τους με δύο χρησιμοποιημένα φυσίγγια.

Ιατροδικαστής βρίσκεται στο διαμέρισμα καθώς και αστυνομικοί της Ασφάλειας και εξετάζουν τις σορούς με το επικρατέστερο σενάριο να έχει πυροβολήσει ο ένας τον άλλον και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέλφια το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της πρόσφατης απώλειας της μητέρας τους από καρκίνο.

Όπως αναφέρουν γείτονες που τους γνώριζαν, ήταν πολύ καλή οικογένεια και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα ωστόσο η απώλεια της μητέρας τους, η οποία είχε ταλαιπωρηθεί χρόνια από τον καρκίνο, τους είχε στοιχίσει.

φωτο: αρχείο