Καταγγελία Σοκ- Mετανάστες ξήλωσαν σταυρούς από εκκλησίες και εκκλησάκια στη Λέσβο

0

Σοκ και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει τα όσα καταγγέλει στην εκπομπή του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Κώστα Χήτα, στον Focus FM 103.6, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Άρης Χατζηκομνηνός.

“Η εγκληματικότητα στη Μυτιλήνη έχει ξεφύγει από τα όρια. Μιλάμε επίσης για ανθρώπους με μίσος σε ότι θρησκευτικό ή εθνικό σύμβολο έχει αυτή η χώρα που τους φιλοξενεί όλα αυτά τα χρόνια. Σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από τη Μόρια ακόμα και πάνω σε βουνό σε εκκλησάκι του προφήτη Ηλία έχει σπαστεί ο σταυρός του Χριστού, η εικόνα της Παναγίας. Ακόμα και τα κενοτάφια που υπάρχουν στις άκρες των δρόμων από ανθρώπους που έχουν χάσει τα παιδιά τους και έχουν ένα κενοτάφιο μ’ ένα καντηλάκι μέσα, σε ακτίνα 10 χιλομέτρων από τη Μόρια δεν έχει μείνει πλέον τίποτα”.

“Λένε ότι είναι κατατρεγμένοι και θα πρέπει να τους βοηθήσουμε και τους βοηθάμε. Πως όμως ένας κατατρεγμένος άνθρωπος που έρχεται εδώ να σώσει τη ζωή του αντί να μείνει σ΄αυτή την ηλικία στη χώρα του και να πολεμήσει, όπως έκαναν οι Σέρβοι, όπως εκάναν οι Κούρδοι τους βλέπεις μέσα σε τρία χρόνια οι λαθρομετανάστριες να κρατάνε από ένα παιδί σε κάθε χέρι. Υπάρχει σχέδιο εξισλαμοποίησης και σουλτανοποίησης του πληθυσμού των νησιών”

Παρακάτω, η πλήρης συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Χατζηκομνηνός.